camazingfilms.com | SOCIAAL ACTIEF
16241
blog_post-template-default,single,single-blog_post,postid-16241,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

SOCIAAL ACTIEF

30 okt SOCIAAL ACTIEF

Een nieuwe blog! Jawel, C Amazing Films is tegenwoordig online stevig van de partij!

Op vrijdag 6-10-2017 ben ik getrouwd met ‘mijn’ Shamala. Daarna zijn wij 10 dagen lang gaan genieten van onze huwelijksreis in Tenerife. Dit was natuurlijk heerlijk, maar ik was ook wel weer erg blij toen ik eenmaal terug thuis was. Niet alleen had ik de rust en regelmaat van thuis gemist, ook onze katten had ik erg gemist. Thuis heb ik een kantoor en wanneer ik er overdag werk aan nieuwe projecten, zijn ze altijd bij me.

Inmiddels zijn we ruim een week terug van onze huwelijksreis en ik heb mijn parttime baan als assistent van de bedrijfsmanager bij een zorginstantie nog niet herpakt.

In plaats daarvan heb ik besloten twee weken voor mezelf te nemen om C Amazing Films een boost te geven. Misschien heb je al gemerkt dat C Amazing Films actiever is geworden op social media, zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en Snapchat (camazingfilms). Mocht je ons nog niet liken of volgen of whatever, doe dat dan snel even, dan blijf je continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ook zal ik vaker blogs gaan bijhouden die interessant zijn voor het bedrijf of (voornamelijk) voor jullie als lezer.

Wist je trouwens al dat de hele website van C Amazing Films ook in het Engels te lezen is? Share de link www.camazingfilms.com dus vooral ook even met je buitenlandse friends, misschien hebben zij nog wel nieuwe project ideeën of kunnen er zo nog wel internationale samenwerkingen ontstaan. Hoe gaaf is dat!

Mocht je nog niet de kans hebben gehad om je social media of deze blogs bij te werken, dan zal ik even vertellen waar C Amazing Films nu mee bezig is:

Op documentaire gebied staat ‘Kuluut’ nog steeds ingeschreven bij verschillende festivals wereldwijd. We wachten nog tot eind van 2017 op eventuele notificaties van deze festivals. Mocht dit verder niks meer opleveren, gaat Kuluut via het Vimeo kanaal van C Amazing Films ook internationaal online (helemaal gratis by the way).

Behalve ‘Kuluut’, is er nog meer gaande op dit documentaire vlak. We zijn namelijk bezig met het DOCedu programma van DOCfeed, het documentaire filmfestival in Eindhoven. Ik maak onderdeel uit van een klein groepje filmmakers en we krijgen lectures en masterclasses van professionals uit de documentaire wereld. Daarnaast maken we zelf een korte documentaire met een onderwerp uit de Brabantse historie. Deze korte film zal zo’n 5 á 10 minuten gaan duren en zal worden gescreend op het festival in februari 2018 en eventueel wordt hij later uitgezonden op Omroep Brabant. Voor meer informatie over deze film, raad ik je aan het vorige Blog te lezen.

Behalve deze nieuwe documentaire, is er nog een nieuw project gaande. Ik heb namelijk dit jaar een boek geschreven, genaamd ‘Ik ben terug’. De eerste uitgave was slechts een kleine oplage en is met succes helemaal uitverkocht. Op basis van dit boek komt er nu een korte film en samen gaan deze producten een lespakket voor psychiaters, psychologen en studenten volgen. Meer over dit project volgt snel!

Natuurlijk is dit allemaal leuk en aardig, maar dit zijn projecten voor op de langere termijn. Op korte termijn is C Amazing Films ook erg actief! Er zijn momenteel twee films voor Zintri Zorggroep (www.zintrizorggroep.nl) in de maak en ook voor top artiest Lars Zebregs komt er een promo film.

Nu is het zo dat C Amazing Films continu op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Zo ook nu. Wil jij voor jouw bedrijf of voor jouzelf persoonlijk een retegoeie film gemaakt hebben? Ken je iemand of een bedrijf die een promo film wel kan gebruiken? Heb jij een fantastisch evenement georganiseerd en wil je deze happening op de gevoelige plaat vastleggen? Ga je binnenkort trouwen of ken je iemand die gaat trouwen? Kortom: wil je gave film om wat voor reden dan ook? Neem dan even contact met ons op en we maken vrijblijvend kennis onder het genot van een Latté (of iets anders) en zien wat we écht voor elkaar kunnen betekenen!

Stuur een mailtje naar charlotte@camazingfilms.com, bel me op 0637320198 of vul het contactformulier op de website in en ik zal zo snel mogelijk reageren!

Oh ennehh…. SHARE THE MESSAGE!

Share
2 Reactie's
 • Je schoonmoeder
  Geplaatst op 21:53h, 30 oktober Beantwoorden

  Hoi hoi Lot.
  Dat ziet er goed uit je werkt kei hard en hopelijk gaat het ook wat opleveren.
  Liefs Lia

 • Jouw vrouw
  Geplaatst op 22:07h, 30 oktober Beantwoorden

  Ziet er mooi uit hoor schatje! 🙂
  Liefs, ‘jouw’ Shamala

Geef een reactie

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com