camazingfilms.com | About
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
Dream big and dare to fail.

(KORTE) FILMS

Charlotte Driessen begon haar bedrijf C Amazing Films tijdens haar afstudeerproject in Bristol, UK. Gedurende haar vier jarige studie Internationaal Media & Entertainment Management werd zij allround opgeleid in de media wereld, en heeft zij zich gespecialiseerd in productie en regie. Het eerste project van CAF was een korte fictie (thriller) film, gebaseerd op een bekend gezelschapsspel. Het doel is dat er nog vele fictie films zullen komen, ofwel als producer ofwel als regisseur. CAF staat altijd open voor nieuwe filmprojecten.

VIEW MORE

DOCUMENTAIRE

Behalve fictie films heeft CAF ook een passie voor documentaires. Het vertellen en delen van bijzondere verhalen in een pure vorm en daarmee een bepaald gevoel aan de kijker meegeven, is de basis voor deze passie. Voorbeeld hiervan is het meest recente project: de documentaire Kuluut. Een verhaal over Charlotte’s eigen zoektocht naar geluk, gegoten in een bijzondere vorm. Deze documentaire heeft inmiddels twee prijzen in Amerika gewonnen en is te bekijken via 2doc.nl/kuluut. Er zijn inmiddels alweer nieuwe ideeën en andere bijzondere verhalen die verteld zullen gaan worden.

VIEW MORE

BEDRIJFSFILMS

C Amazing Films is het filmbedrijf als het gaat om het maken van bedrijfsfilms of presentaties. De meeste ervaring die Charlotte op heeft gedaan op dit gebied is binnen een bekend Brabants bedrijf met jarenlange ervaring en uitstekende expertise. Met haar eigen bedrijf CAF zet zij deze ervaring en kennis in voor uw bedrijf. Met de beste apparatuur en de juiste connecties en vakkundigheid, gaat zij te werk om de perfecte film voor uw bedrijf te maken. Zij zal bovendien een adviserende rol spelen, waarin haar kennis van de huidige markt de ondertoon voert. In een kennismakingsgesprek kunnen uw wensen en de mogelijkheden besproken worden.

VIEW MORE

BRUIDSREPORTAGES

Sinds 2016 is C Amazing Films ook voor bruiloften te boeken. In een kennismakingsgesprek kunnen we alle opties bespreken om uw grote dag perfect vast te leggen in een mooie film. CAF heeft zelf de beste apparatuur en skills in huis en zorgt in ieder geval voor een korte sfeerfilm van de gehele dag in 3 á 4 minuten en daarnaast een langere film zodat u de gehele dag later samen nogmaals kunt beleven. Kijk voor meer informatie op www.amazingweddingfilms.nl. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

VIEW MORE

EVENEMENTEN EN MEER

C Amazing Films is van alle markten thuis en dus staat zij ook op uw evenement voor u klaar. De reden dat er zo veel mogelijkheden zijn is dat C Amazing Films met de beste apparatuur werkt die zij reeds in huis heeft. Daarnaast heeft zij een breed scala aan connecties en heeft zij altijd wel iemand paraat mocht u specifieke wensen hebben. Vanwege haar brede opleiding en het feit dat zij altijd de nieuwste trends blijft volgen en zich steeds laat bijscholen met nieuwe technieken en kennis, kan Charlotte zich inzetten op allerlei gebieden en daadwerkelijk resultaat van kwaliteit leveren.

VIEW MORE

CREATIEVE IDEEËN

U heeft al gezien dat C Amazing Films een breed spectrum aan skills heeft die zij maar al te graag inzet. Alles op gebied van film, media, storytelling en entertainment heeft haar interesse en passie. C Amazing Films is altijd in voor nieuwe creatieve ideeën, of deze nu van haar zelf komen of van een ander. CAF gaat dan ook graag nieuwe samenwerkingen aan om van elkaar te leren en haar connectie kring uit te breiden, maar bovenalles om haar passies te delen.

C Amazing Films (korte) film / documentaire / corporate / bruidsreportages / evenementen en meer / creatieve ideeën.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com